Turun Yliopiston Rooli- ja Strategiapeliseura Tyrmä RY
Toistuva toiminta
Tyrmä järjestää kaikenlaista häppeninkiä, yleensä joka toinen viikko.
Peli-illat
Peli-illat ovat Tyrmän tärkein toimintamuoto. Joka sunnuntai Kampus kappelissa (mikäli onnistumme varaamaan sen, kannattaa seurata tiedotusta discordissa, tai s-postilistalla) pidettävissä peli-illoissa on tarkoitus tarjota ainakin yksi virallinen, avoin roolipeli, ja joka toinen sunnuntai on myös virallinen lautapeli tarjolla. Pelinjohtajina toimivat hallituksen jäsenet sekä (enemmän tai vähemmän) vapaaehtoiset jäsenet. Avoimet pelit ovat nimensä mukaisesti avoimia, eli kuka tahansa ennen pelin alkua paikalle saapuva voi osallistua niihin. Erittäin hyvä tapa tutustua uusiin peleihin tai pelaamiseen yleisemmin.Paikkana on TYY:n kampuskappeli Ylioppilastalo C:ssä. Pelit pyörivät kello 14:00 alkaen 20:00 asti.
Päivystykset
Yhdistys päivystää joka maanatai Terraluolassakodissa Yo-Talo B:n osakuntatiloissa osoitteessa rehtorinpellonkatu 4 b. Ovet ovat auki yleensä klo 16:00-17:00 ja mahdollisesti senkin jälkeen. Paikalle voi saapua lainaamaan pelejä Tyrmän kirjastosta, rentoutumaan ja nauttimaan Tyrmän myyntivalikoimasta ja aina välillä jopa pelaamaan. Päivystykset ovat mitä mainioin paikka tutustua muuhun jäsenistöön.

Päivystyksen jälkeen terraluolallakodissa pelataan roolipelejä. Wikin etusivu kertoo mitä roolipeliä milloinkin pelataan.
Vuosittainen toiminta
jotkin toiminnat ovat niin hauskoja että voimme järjestää ne vain kerran vuodessa etteivät ihmiset pakahdu onnesta.
Vuosikokoukset
Yhdistyksenä Tyrmällä on myös kaksi lakisääteistä vuosikokousta, keväällä ja syksyllä. Kevään kokouksessa hyväksytään hallituksen kootut selitykset edellisen vuoden toiminnasta ja rahankäytöstä, syksyisin taas valitaan seuraavaksi vuodeksi hallitus. Perinteisesti tarjolla on ollut myös kahvia ja pullaa.
Muut humputukset
Kaiken edellä mainitun lisäksi Tyrmä ehtii myös kehittelemään kaikenlaisia muita virikkeitä vähentääkseen hallituslaisten vapaa-aikaa. Tällaisia ovat esimerkiksi TYY:n avajaiskarnevaalit ja Ready, Study, Go Turku -messut syksyisin.
Teemapeli-illat
Teemapeli-illat ovat jäsenistölle suunnattuja erikoispeli-iltoja, joita pyritään pitämään 3-4 kappaletta vuosittain. Teemat vaihtelevat kerrasta toiseen ja pelivalikoima vaihtelee tyylin mukaan. Mainittavin teemapeli-iltajatkumo on jo varsin perinteinen keväällä pidettävä kauhupeli-iltasarja "Night Of The Living Dead", jolle lausuttavan akronyymin keksiminen käy kerta kerralta vaikeammaksi.
Ehdota toimintaa!
Jos sinulla on hiemo idea mitä yhditys voisi harrastaa niin laita s-postia hallitukselle osoitteeseen hallitus(ät)tyrma.net