Turun Yliopiston Rooli- ja Strategiapeliseura Tyrmä RY
Toistuva toiminta
Tyrmä järjestää kaikenlaista häppeninkiä, yleensä joka toinen viikko.
Peli-illat
Peli-illat ovat Tyrmän tärkein toimintamuoto. Joka toinen sunnuntai Kampu kappelissa pidettävissä peli-illoissa on tarkoitus tarjota ainakin yksi virallinen, avoin rooli- ja yksi strategia/lautapeli. Pelinjohtajina toimivat hallituksen jäsenet sekä (enemmän tai vähemmän) vapaaehtoiset jäsenet. Avoimet pelit ovat nimensä mukaisesti avoimia, eli kuka tahansa ennen pelin alkua paikalle saapuva voi osallistua niihin. Erittäin hyvä tapa tutustua uusiin peleihin tai pelaamiseen yleisemmin.Paikkana on TYY:n kampuskappeli Ylioppilastalo C:ssä. Pelit pyörivät kello 14:00 alkaen 20:00 asti.
Päivystykset
Yhdistys päivystää joka toinen maanatai Terraluolassakodissa Yo-Talo B:n osakuntatiloissa osoitteessa rehtorinpellonkatu 4 b. Ovet ovat auki yleensä klo 16:00-18:00 ja mahdollisesti senkin jälkeen. Paikalle voi saapua lainaamaan pelejä Tyrmän kirjastosta, rentoutumaan ja nauttimaan Tyrmän myyntivalikoimasta ja aina välillä jopa pelaamaan. Päivystykset ovat mitä mainioin paikka tutustua muuhun jäsenistöön.

Päivystysten, ja yhdistyksen muutenkin, elvyttämiseksi joka toinen maanatai pelataan päivystyksen jälkeen Pathfinder roolipeliä. Tarkemmat ohjeet löytyvät, ainakin aluksi, täältä.

Jos taas haluaa tutstus Sci-Fin, fantasian, Animen tai muun sellaisen harrastajiin kannattaa Terrakodille poiketa myös muulloin, viralliset päivystykset ovat maanataisin ja torstaisin klo 17:00-18:00. Tyrmän kirjasto toimii myös näinä aikoina.
Pelikeskiviikko
Joka toinen keskiviikko Terrakoti on Tyrmän käytössä erilaisia pelejä varten, eli jos haluat tilaa pelaamiselle niin paikalle voi tulla kyselemään, tietty hallitukselle s-postin laittaminen on susoiteltavaa niin osaamme varautua tilantarpeeseen, osoitehan oli hallitus(ät)tyrma.net. Varoitettakoon nyt että keskiviikko on yliopistolla suosittu sitsi- (juodaan paljon viinaa ja hoilotetaan kaukaa kaikista tunnetuista nuoteista jotain epämääräistä joikua, joka liittyy ylettömään alkoholin kulutukseen) / bilepäivä ja Terrakodin vieressä on viiden euron Vinkuintialaisella pahviseinällä erotettu juhlasali. Soundtrack soveltuu erittäin hyvin spurgugrammi 666 roolipeliin, tai aseistettuihin Machonaisiin jossa lahdataan kännisiä teekkareita mutta muuten tunnelma saattaa hiukan häiriintyä.
Vuosittainen toiminta
jotkin toiminnat ovat niin hauskoja että voimme järjestää ne vain kerran vuodessa etteivät ihmiset pakahdu onnesta.
Conklaavi
Conklaavi on Suomen toiseksi suurin ja toiseksi vanhin pelitapahtuma. Vuonna 1998 ensimmäisen kerran järjestetty tapahtuma kerää keväisin Turkuun yli 300 harrastajaa. Conklaavissa ovat esillä kaikki harrastuspiiriin kuuluvat osat: live- ja pöytäroolipelit, kortti- ja lautapelit, miniatyyrit sekä raskaammat strategiapelit. Lisäksi tarjolla on työpajoja, esitelmiä sekä paneeleita.

Lisätietoja conklaavin omilta verkkosivuilta.
Vuosikokoukset
Yhdistyksenä Tyrmällä on myös kaksi lakisääteistä vuosikokousta, keväällä ja syksyllä. Kevään kokouksessa hyväksytään hallituksen kootut selitykset edellisen vuoden toiminnasta ja rahankäytöstä, syksyisin taas valitaan seuraavaksi vuodeksi hallitus. Perinteisesti tarjolla on ollut myös kahvia ja pullaa.
Muut humputukset
Kaiken edellä mainitun lisäksi Tyrmä ehtii myös kehittelemään kaikenlaisia muita virikkeitä vähentääkseen hallituslaisten vapaa-aikaa. Tällaisia ovat esimerkiksi TYY:n avajaiskarnevaalit ja Ready, Study, Go Turku -messut syksyisin, Gaming Goes Kahvila sekä Kirjasto Pelaa -tapahtumat.
Teemapeli-illat
Teemapeli-illat ovat jäsenistölle suunnattuja erikoispeli-iltoja, joita pyritään pitämään 3-4 kappaletta vuosittain. Teemat vaihtelevat kerrasta toiseen ja pelivalikoima vaihtelee tyylin mukaan. Mainittavin teemapeli-iltajatkumo on jo varsin perinteinen keväällä pidettävä kauhupeli-iltasarja "Night Of The Living Dead", jolle lausuttavan akronyymin keksiminen käy kerta kerralta vaikeammaksi.
Ehdota toimintaa!
Jos sinulla on hiemo idea mitä yhditys voisi harrastaa niin laita s-postia hallitukselle osoitteeseen hallitus(ät)tyrma.net