Metapower (Shadowrun yhtiö)

Kohteesta KampanjaWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Metapower on vuonna 2023 perustettu yritys, joka syntyi usean aikaisemman henkilöstövälitysyrityksen fuusion tuloksena.

Toiminta

Metapower vuokraa taitolastuilla varustettua työvoimaa. He palkkaavat kouluttamatonta työvoimaa, ja asentavat työntekijöilleen taitolastut. Maksaakseen saamansa kybernetiikan takaisin työntekijöiden on suostuttava tekemään työtä yritykselle 20 vuotta. Työntekijät saavat ylöspidon lisäksi 500 Nuyeniä kuukaudessa. Kybernetiikkapakettiin kuuluu myös comlinkki, jota kautta työntekijään voidaan asentaa kulloiseenkin tehtävään vaaditut taidot.

Osakkeenomistajat

Seterin Mederi 23%

Tyäryhtiöt

Metapowerin pääkonttori sijaitsee Atlantassa Amerikan Konfederaatiossa.

Metapower America

Metapower America vastaa Metapowerin toiminasta Amerikan mantnereella, sekä Pohjois- että Etelä-Amerikassa. Tosin Etelä-Amerikassa Metapowerin toiminta on varsin vähäistä ja Atzlanin alueella olematonta. Amreikan toimiston

Metapower Europe

Metapower myi Euroopan osastonsa Saeder Krupp konsernille 4.7.2075 tuntemattomasta hinnasta.

Metapower Africa

Metapower on rakentamassa suurta prosessointikeskusta Lagosiin. Tämän on tarkoitus olla Metapowerin Afrikan toimintojen päämaja kunhan se valmistuu. Rakennushanke on kuitenkin viivästynyt toistaiseksi tuntemattomista syistä. Afrikan osastoa johtaa Elean Thieltish, naispuolienn haltiamaagi.

Bright Future

Bright Future on järjestö joka saa suuren osasn rahoituksestaan Metapowerilta. Se ylläpitää lukuisia kouluja sekä orpokoteja ympäri maailman. Tämän lisäksi Bright Future on tarjonnut monille kunnille kouluja alihankintana huomattavasti halvemmalla kuin mitä kunnalliset palvelut maksaisivat.

Metapower Afganistan

Vuoden 2075 loppupuoliskolla Metapover sijoitti suuren määrän rahaa, henkilöstöä ja materiaalia Afganistaniin, Wakhanin käytävään, toistaiseksi tuntemattomaan kaivostoimintaan.