Wakahanin käytävä

Kohteesta KampanjaWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Wakahanin käytävä on alue Afganistanin, Uiguristanin (entisen Kiinan aluetta), Turkestanin ja Pakistanin välissä. Sitä asuttavat Metaihmisheimot jotka ajettiin pois ympäröivistä maista. Alueella asuu myös jonkin verran etnisiä kiinalaisia ihmisiä, jotka pakenivat Uiguurien sortoa.

Alueen kartta

Alueen kartta Yksi heksa kartassa vastaa viittä kilometriä maastossa.

Heimot

Alueen heimot ovat sinne ajettujen pakolaisten perustamia.

Jokiheimo

Jokiheimo koostuu etnisistä kiinalaisista, suurimmaksi osaksi ihmisistä, jotka pakenivat Uiguurien vainoa Uiguristanin itsenäistymisen jälkeen. He asuttavat kolmea kylää Kul-e Chaqmaqtin joen varrella. Pääasiallisen toimeentulonsa he saavat kasvihuoneviljelystä.

Heimoja johtaa ihmismies, Hung Jang, joka peri asemna isältään joka oli teollisuuslaitoksen johtaja entisessä Kiinan kansantasavallassa. Hän on viisissäkymmenissä oleva mies joka yrittää pitää kyliensä teknologiatasoa yllä.

Rok heimo

Rok heimo on haltioiden heimo joka asuttaa vanhaa luostaria korkean vuoren huipulla. He ovat onnistuneet kesyttämään alueella elävät valtavak Rok-linnut ratsuikseen, ja he verottavat koko Wakahanin aluetta ilmasta käsin. Heitä johtaa shamaanineuvosto, joka hallitsee Rok-lintuja magiallaan.

Vuorenalainen valtakunta

Keskellä läpipääsemätöntä vuoristoa sijaitsee kääpiöiden vuorenalainen valtakunta. Se on louhittu kallioon pienen vuorijärven rannalle. Heimosta itsestääne ei tiedetä paljoakaan, he käyvät kauppaa muiden heimojen kanssa ostaen lihaa ja myyden käyttötavaroita. Huhutaan että he olisivat löytäneet satumaisne kallisarvoisen kultasuonen, mutta tällä hetkellä yksikään heimo ei ole tarpeeksi voimakas hyökätäkseen heidän linnoitukseensa. Heimo kertoo että heidän johtajansa on vuorenalainen kuningas, mutta kukaan ulkopuolinen ei ole koskaan tavannut tätä henkilöä.

Ukkosheimo

Ukkosheimo on toinen paimentolaisheimoista jotka asuttavat Zorkul järven etelärantaa. He tekevät satunnaisesti ryöstöretkiä pohjoiseen silkkitietä vastaan. Ukkosheimo koostuu pääasiassa örkeistä, jotka ratsastavat varsin rotevarakenteisilla hevosilla.

Heimoa johtaa sotapäälikkö Nko-Gu jota pidetään ovelana ja julmana johtajana.

Kiviheimo

Kiviheimo syntyi kolmisenkymmentä vuotta sitten kun Ukkosheimon peikot joutuivat riitoihin örkkien kanssa, ja he perustivat oman heimonsa. Hekin elävät paimentoilaisina ja satunnaisella ryöstelyllä. Heillä tosin ei ole ratsuja, muutamaa satunnaista kuorma-autoa lukuunottamatta.

Heimopäällikkö on Barlas Gorbatin poika. Hän on varsin rauhantahtoinen, ainakin siihen asti että hänet suututetaan.