MtAs: Aarteenmetsästäjät 1980

Kohteesta KampanjaWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Aarteenmetsästäjät 1980 on Mage: the Ascension -systeemiä käyttävä roolipelikampanja joka alkaa Tyrmän sunnuntaipeli-illoissa 9.9. Mage: the Ascension on White Wolfin aikanaan kehittämä ja nykyisin Onyx Path Publishingin ylläpitämä roolipelisysteemi, joka antaa pelaajien pelata maageja urbaanin fantasian vaihtoehtoisessa modernissa maailmassa. Tämä kampanja käyttää systeemin 20. vuosipäivän versioa (20th anniversary edition).

Teemat

Indiana Jones kohtaa Mage: the Ascensionin. Toimintaelokuva, jossa pelaajat heittelevät tulipalloja ja vihollisagenteilla on sädepyssyt. Seikkailuja, mysteerejä ja salaliittoja. Hyviä inspiraation lähteitä ovat esimerkiksi Indiana Jones -elokuvat, Tomb Raider -pelit, Uncharted -pelit ja miksei agenttifiktio myös.

Juonisynopsis

Pelaajat ovat Mystisen Neuvoston erikoisryhmä aarteenmetsästäjiä, jotka saavat erikoisen työtehtävän: joku toimittaa Neuvoston piilopaikkaan Teknokratialta varastetun artefaktin ja johtolankojen seuraaminen johtaa selvittämään vanhoja salaisuuksia ja salaliittoja. Tarjolla on kaikkea kadonneista kaupungeista muinaisiin salaseuroihin.