Kruunupiiri: sivuhenkilöt

Kohteesta KampanjaWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Listaus kampanjan vähemmän tärkeistä Ei-pelaajajhahmoista.

Seatle

Redmontin varjoajajien kommuuni

Kapteeni - K pitää Redmontissa yllä pientä Varjoajajien yhteisöä.

Jack O'Neil - Gnoomi jolla on pieni elektroniikan korjaus/myyntikoju kadunvarressa.

Liam O'Neil - Pitää panttilainaamoa, ei pahemmin kysele saamansa tavaran alkuperää. Jackin serkku.

Katu-dud-du - Katulekuri, afrikkalainen ihminen.

Honest Jack - Peikko joka pieää pientä ruumisarkkuhotellia.

Afrikka

Johan Konrad DeVilles - Hoitaa kaivostoimia DeBeers Omnitechin laskuun.

Lagosin hallintoneuvosto

Chidi Ené (Igbo heimon vanhin) - Vanhempi örkkimies. Igbot ovat eräs suurimmista Lagosin heimoista, ja heidän katujengejään kutsutaan yleensä Aluepojiksi. Chidi johtaa Aluepoikia, ja kaikkien jengien keräämistä suojelurahoista päätyy osa hänelle.

Olabode Lekan (Yoruba heimon edustaja) - Vanhempi ihmis mies joka pitää yllä valtaansa kiristämällä ja vakoilemalla muita. Hän on varsin hyvä ennustamaan asioita, minkä takia hän onkin onnistunut välttämään kaikki salamurhayritykset viimeisen 18 vuoden aikana.

Akin Chukumah (Apapan satmapäälikkö) - Hyvin lihava ihmismies. Akinin äiti oli halpa katuhuora, mutta Akin onnistui silti taistelemaan tiensä huipulle.

Cintra Ime (Ahigbe jengin johtaja) - Ihmisnainen, ei ole minkään tunnetun heimon jäsen. Ahgibe jengi ilmaestyi Lagosiin kymmenisen vuotta sitten. He olivat erikoistuneet salamurhiin ja muuhun likaiseen toimintaan. Jengi myös pyörittää valkokaulusorjakuappaa maailmanlaajuisesti.

Faith Dubaku (Lagos Daily Times sanomalehden omistaja) - Kääpiönainen joka kuuluu neuvostoon lähinnä siksi että hän toimii Lagosin suurten yhtiöiden äänenä neuvostossa.

Muut Lagosin silmäätekevät

Wolonga - Nuori lintukäärme joka omistaa Sinisen meren smaragdi nimisen kasinohotellin, joka ei ole ollut kovinkaan suuri menestys.

Charles Ramirez - Aztechnology Afrikan toimitusjohtaja. Asuu victoria saarella mutta käy usein Aztechnologyn tehtaissa tarkistuskäynneillä. Henkivartijoina toimii ryhmä Leopardikaartia.

Muusikot ja muut rentut

Kuuvalon soturit - Orkestraalista sankarimetallia soittava Haltiabändi.