Kolmen sarven kylä

Kohteesta KampanjaWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kolmen sarven kylä on suuri kylä, tai pienehkö kaupunki, eläinkansojen mailla Weströ joen ja läntisten vuorten välissä. Se on muutaman tärkeän kauppareitin risteyksessä joten se on varsin tunnettu kauppapikka eläinkansojen mailla.

Tämä artikkalei kuvaa kylää noin kolme vuotta sitten, ennenkuin siitä tuli Kolmen sarven kuningaskunnan pääkaupunki.

Kartta

Kartta kylästä:

Kuva pöllity Columbia gamesilta ilman lupaa

1: Caer Hyenin linna

Linna on varsin vanha ja raunoitunut, ei ole täyttä varmuutta kuka sen on rakentanut mutta arkkitehtoonisesti se vastaa vanhaa rongalaista tyyliä.

2: Dalstin temppeli

Temppeli on rakennettu Dalstille, jota palvotaan kaikkien eläinkansojen esi-isänä. Myös muille myrskyn pantheonin jumalile löytyy pienet alttarit. Jumalanpalvelus järjestetään aina Dalstin päivänä, muulloin temppeli on auki vain pyynnöstä.

3: Kultasoturin majatalo

Pukki-Bill pitää tätä majataloa perheineen. Keskellä on majatalon sali, joka toimii myös suosittuna tavernana, läntinen siipi on tallirakennus ja itäsiipi sisältää vuokrattavat huoneet.

Salin seinät ovat täynnä hyllyjä joille on varastoitu erilaisia esineitä kaikkialta maailmasta, kesäsaaria ja eteläistä mannerta myöten. Kuniapaikalla tiskin takana on kultainen, taistelijaa esittävä patsas. Bill kertoo että hänen isoisänsä sai patsaan pelastettuaan erään kauppiaan hengen majataloon tulleilta rosvoilta.

Keittiössä pidetään ymös eksoottista ilmapiiriä. Billin äiti, Ingrid pyrkii hankkimaan keittiöön mitä eksoottisimpia mausteita ja yrttejä kaikkialta valtakunnasta ja sen ulkopuolelta.

Majatalon huoneet vaihtelevat ensimmäisen kerroksen, varsin hyvätasoisista sviiteistä, ullakon kahteen makuusaliin. Tosin syöpäläisiä ei sieltä pahemmin löydy, tätä Bill kehuu ja sanoo tietävänsä lukuisia yrttejä jotka auttavat pitämään ne poissa. Majatalon sängyissä onkin omanlainen tuoksunsa.

4: Nahka-Awalin kauppa

Nahka-Awal on kaupungin nahkuri, josta voi ostaa kaikkea nahasta tehtyä. Awal ja hänen perheensä ovat ankkoja.

5: Shamzhag

Kylän toinen taverna, nimetty Dalstin kirveen mukaan. tätä pitää Vardin niminen ihmismies joka menetti vanhempansa ja kihlattunsa Hwicotin ja Babruthin vaaliruhtinaiden välisessä konfliktissa. Hänellä on vahvoja antipatioita valtakuntaa vastaan. Häntä auttaa kaksi orpopoikaa jotka hän on adoptoinut.

6: Verotoimisto

Verot ovat suhteellisen kevyet, ja niillä ylläpidetään kylän yhteistä omaisuutta.

7: Aseseppä

Durvo on susikansaa ja hän toimii aseseppänä. Hän on yksi parhaista asesepistä useiden satojen kilometrien säteellä.

8: Seppä

Gyran on vuohilainen joka ei ole seppänä läheskään yhtä etevä kuin Durvo, mutta koska Durvo on yleensä kiinni asetilauksisaan joutuvat muita metalliesineitä etsivät kääntymään Gyranin puoleen.

9: Puuseppä

Dyrel on kissakansan jäsen joka tiedetään laiskaksi, mutta ainakin hänen hintansa ovat matalat.

10: Kyläkauppa / rahanalinaamo

Hoardal on Ankka joka pitää yllä kylän kauppaa sekä rahanlainaamoa. Hän myös vaihtaa velkakirjoja rahaksi, ottaen 15%-20% välityspalkkiota. Hän myös myy pankkien velkakirjoja, 5% välityspalkkiota vastan. Hänen kaupassaan on monenlaista tavaraa myynnissä, mutta hinnat ovat noin kaksinkertaiset normaaliin verrattuna, kysyttäessä Hoardal kertoo syyski pitkät kuljetusetäisyydet.

11: Eläinkauppias

Ogen Roden on korppi joka kasvattaa lähinnä vuohia ja aaseja. Viime aikoina hän on koettanut laajentaa toimintaansa hevosiin ja hän lupaakin maksaa hyvää hintaa hyvistä hevosista.

Ympäröivät alueet

Kaupungin alueeseen kuuluu muutama mielenkiintoinen kohde, jotka eivät mahdu karttaan.

Kaivokset

Muutama kilometri kaupungista länten ovat vanhat kääpiökaivokset joiden uskottiin tyrehtyneen jo kauan sitten mutta viime aikoina ne on avattu uudelleen.

Haltiakartano

Kylästä muutamia kilometrejä itään sijaitsee haltiatekoa oleva kartano jossa asuu haltiarunoilija vanhahkon ihmispiikansa kanssa. Häntä ei juuri kylällä näy, ainoastaan hänen piikansa käy silloin tällöin hankkimassa tarpeita. Peruselintarvikkeet ilmeisestikkin kasvtetaan kartanossa, mutta sen ympärillä ei näy kovinkaan suuria peltoja.