Ero sivun ”Taivaan perilliset: Tiedusteludokumentit” versioiden välillä

Kohteesta KampanjaWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Ak: Uusi sivu: Tämä sivu sisältää dokumentteja joita Keisarikunnan Valtakunnankanslerinvirasto on saanut hankittua maailmasta = Kaapatut imperiumin dokumentit = Seuraavat viestit on hankit...)
 
(ei mitään eroa)

Nykyinen versio 5. tammikuuta 2020 kello 17.20

Tämä sivu sisältää dokumentteja joita Keisarikunnan Valtakunnankanslerinvirasto on saanut hankittua maailmasta

Kaapatut imperiumin dokumentit

Seuraavat viestit on hankittu kaappaamalla maagisia viestejä astraaliavaruudesta.

Vanhimpien neuvoston hätäistunto, kolmannen ajan 1567. vuoden 156. päivänä

Neuvoston puheenjohtaja, Neuvostotuomari Ovil Rantas aloitti istunnon kello 10:14

Tuomari Rantas: Arvon Neuvostotuomarit, olette ehkä kuulleet että menetimme yhteyden Masteman ilmalinnoitukseen kaksi päivää sitten. Imperiumin (kääntäjän huomautus: tämän sanan voi kääntää tasavallaksikin) ilmalaivaston nopea tiedustelualus A36 <käännös epävarma> lensi linnoituksen reittiä pitkin ja havaitsi sen rauniot keisarikunnan pohjoisilla rajamailla, muutaman kilometriä sen oletetusta reitistä länteen. Oletettavasti linnoitus on pudonnut sinne, ja mikä pahinta Keisarikunta on saanut lähetettyä joukko-osaston turvaamaan laskupaikan.

[Yleistä hälinää salissa]

Tuomari Telemak: Miten käy projekti Kyyneljärven?

Tuomari Riofin: Olettaisin että se on nyt niin tuhoontuomittu kun aina ennustinkin sen olevan. Totta puhuen tämä oli ennustettavaa siitä lähtien kun Tuomari Varielilta varastettiin projektin lentosuunnitelma vuosi sitten. Arvoisa neuvostotuomari Gilmur, vaihdoitteko te edes suunnitelmia sen jälkeen kun saitte tietää että ne olivat vuotaneet viholliselle?

Tuomari Gilmur: Ei ole mitään merkkejä että tiedot olisivat vuotaneet. Sitä paitsi vielä vuosi sitten keisarikunnassa tilanne oli hyvin erilainen.

Tuomari Riofin: Eli siis lentosuunnitelmaa ei muutettu, ja sen seurauksena taivaslinnoituksemme makaa nyt pieninä palasina pitkin Keisarikunnan pohjoisrajaa?

Tuomari Gilmur: Ei ole mitään todisteita sille että …

Tuomari Riofin: Väitättekö että muka jokin satunnainen joukko vuoristolaisia olisi lentänyt linnoitukseen ja pudottanut sen taivaalta? Ehkäpä arvon tuomari Gilmur tarvisi muutaman uuden mielijalokiven otsalleen sillä alkaa tuntua siltä että hänen mielensä on heikentynyt huomattavasti. Epäilen myös hänen kykyään toimia ilmalaivaston päälikkönä.

Voimme yrittää saada aikaan sotaa Keisarikunnan ja Eläinkansojen välille uudestaan kolmenkymmenen kolmen vuoden kuluttua kun astraalimeren vuorovedet ovat taas suopeita. Olemme myös itsekin paremmin varustautuneet vastarannan olentojen saapumiseen silloin.

Mutta sitä ennen. Voinemme olettaa että Keisarikunta ei jätä tätä tähän. Heidän uusi keisarinsa on, oletettavasti Vihollisen tukemana, ajanut Keisarikuntaa sotaan Rauhanomaista Imperiumiamme vastaan. Tarvitsemme tukevan otteen pohjoisesta mantereesta ja parhaiten se onnistuu valloittamalla vihdoin se kirottu Anatidaen merirosvosatama.

Tuomari Malkor: Neuvostotuomari Riofinin omistama kauppahuone onkin kärsinyt vakavia tappioita kyseisten merirosvojen käsissä joten on hyvin ymmärrettävää että hän ehdottaa sotaa, ja minun puolestani hän saa käydä omilla orjillaan ja palkkasotilaillaan niin paljon sotia kuin haluaa. Minun mielestäni meidän tulisi nyt vahvistaa oman mantereemme puolustusta. Pohjoinen rintama, Tuomari Balthasar komentaa tällä hetkellä pohjoista rintamaa Golmandrangista käsin, ja hänelle olisi hyvä antaa ainakin muutama ilmalaiva.

Tuomari Teryiel: Mitä! Antaisimme ilmalaivoja jonkun ihmisen komentoon? Ei tule kuulonkaan!

Heimoedustaja Azwan: Törkeätä! Me Quarthilaiset olemme tärkeä osa valtakuntaa!

Tuomari Zhadr: Arvon neuvosto, haluaisin keskeyttää teidän keskustelunne kysyäkseni että onhan Neuvostotuomari Varielin kaukokirjoitin irroitettu neuvoston kopiointipöydästä. Pikakirjoittaja, voitteko tarkistaa asian?

Pikakirjoittaja: Tuomari Varielille on lähtenyt kopio tähän asti käydystä keskustelusta.

Tuomari Rantas: Mitä! Katkaiskaa se välit…