Massataistelut

Kohteesta KampanjaWiki
Versio hetkellä 14. toukokuuta 2018 kello 15.51 – tehnyt Chibidragon (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Kamapnjassa on luvassa useampia sotia ja taisteluita (elleivät pelaajat keksi tehdä jotain todella jännää) mahdollisia systeemeitä on kaksi, riippuen siitä että haluavatko...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kamapnjassa on luvassa useampia sotia ja taisteluita (elleivät pelaajat keksi tehdä jotain todella jännää) mahdollisia systeemeitä on kaksi, riippuen siitä että haluavatko pelaajat olla komentajia tai erikoisjoukkoja.

Erikoisjoukot

Taistelussa on kaksi NPC kenraalia, jotka molemmat heittelevät vuorostaan (työkalu)pätevyyttä maataisteluissa ((Tool)Proficiency army). Tähän heittoon pelaajien toimet antavat etuja/haittoja.

Tasitelun alussa luodaan taistelukenttä korteista (naamapuoli alaspäin). Pelaajat liikkuvat yhtenä ryppäänä taistelukentällä yhdeltä kortilla viereiselle. Kun pelaajaryhmä siirtyy kortille, kortti käännetään naama ylöspäin ja pelaajat saavat niskaansa kortissa olevan kohtaamisen.

Hahmot voivat myös käyttää vuoron tarkistelemiseen. Naapurikortin voi katsoa vaikeus 15 havainto (Wisdom - percetpion) testi. Jokainen hahmo voi heittää omaa korttiaan, mutta pelaajien pitää päättää mitä korttia katsovat ennen yhtäkään heittoa.

Komentajat

Nämä säännöt on kopioitu viidennen laitoksen kopiosta wanhosta AD&D battlesystem säännöistä.

yksiköt

Taistelut käydään miniatyyreiltä. Jokainen miniatyyri vastaa kymmentä hahmoa, mikäli ne ovat tavallisia taistelijoita. Miniatyyrit on kasattu yksiköiksi jotka liikkuvat ja taistelevat yhdessä.